Praznično razvajanje s pršutom in vinom!

Krožnik okusnega pršuta

Vaše je le, da krožnik postavite na mizo pravočasno.
Pri Memon Prosciutto e Vino CF vam svetujemo ter dostavimo najboljše španske, italjanske, dalmatinske pa tudi slovenske pršute za božične in novoletne praznike.

Moja osebna izbira za letošnje praznike je med drugim madžarska mangalica, ki je zorjena na španski način.

Če so prazniki za vas prekratki ali cele noge prevelike, le te tudi ročno narežemo in dostavimo vakuumirane. Na voljo so tudi darilna pakiranja pršuta in vina.
Naročite zdaj in uživajte v popolnem okusu praznikov!
Okusite izjemne iberske pršute najbolj priznanih znamk, od enostavnih arom do kompleksne Pata Negre.

Za razveseljevanje poslovnih partnerjev, družinskih članov ali prijateljev smo pripravili praznično darilo, ki bo zagotovo navdušilo. Naročite vakuumsko pakiran ročno rezan španski pršut in ga izročite v čudoviti darilni vrečki ali darilni škatli, ki vključuje kar dva vrhunska vakuumsko pakirana pršuta, skupaj z izbranim rdečim ali belim vinom.

In za tiste, ki imajo prav poseben okus, ponujamo najboljše španske pršute s kostjo. Priložnost za razvajanje poslovnih partnerjev, družinskih članov ali prijateljev še nikoli ni bila tako okusna!
Darilni paketi za poslovne partnerje in prijatelje
Pršutni dogodki po meri
Prav tako si lahko privoščite edinstveno pustolovščino okusov. Prirejamo nepozabne dogodke, ki bodo vašemu kolektivu odprli vrata v svet raznolikosti okusov in zgodovine pršutov- jamonov.

Naša storitev vključuje vrhunsko rezanje treh različnih pršutov – jamonov vključno z najprestižnejšo tako imenovano Pata negro (Jamon de Bellota 100% Iberico, črna etiketa), ki vas bodo popeljali na potovanje od Balkana do Atlantika.

Okušali boste raznolike arome in se poglobili v zgodovino proizvodnje pršutov, ki sega vse od časov Rimljanov. Spoznali boste, zakaj so si pršuti tako različni po obliki in okusu, ter zakaj so postali dragoceni zaklad našega kulinaričnega sveta.

Ampak to še ni vse! Poleg raziskovanja sveta pršutov, vam bomo omogočili tudi čarobnost uparitve pršutov in jamonov s tremi rdečimi vini, zvrsti Cabernet Franc. Povezali se boste s svojimi sodelavci na povsem nov način, skozi skupno raziskovanje okusov in vonjav.

Vabimo vas, da nas kontaktirate in skupaj ustvarimo nepozabno izkušnjo, ki bo povezala vaš tim bolj kot kdajkoli prej. Zgradimo mostove skozi okuse različnih pršutov in vina, ter se spustimo v svet, kjer so različnosti okusov razlog za slavje.

Pokličite za več informacij na +386 40 755 337 ali pišite na gustare@memon.si
Kliknite tukaj za ponudbo:
Praznična ponudba
Kupite pršut