Oprema

Ko razmišljate o nakupu opreme, upoštevajte, da je to naložba za vse življenje, rezanje pršuta pa natančno delo. Samo ročno narezana rezina pršuta z vrhunskim nožem nam aktivira vse brbončice za popoln okus.

Sodelujemo z vrhunskimi znamkami stojal za pršute, pribora za rezanje in serviranje pršuta ter za shranjevanje in strežbo vina.

Profesionalni noži za rezanje pršuta ‘el BISTURI del JAMON’ so narejeni izključno za mojstre rezalce pršutov. Z edinstvenim nožem lahko z malo truda, vztrajno, dolgo in precizno režemo pršute – ne glede na to, ali režete pršut enkrat letno, vsak dan enega ali šest pršutov na dan.

Tehnologija in dizajn sta tisto, kar razlikuje ta stojala od ostalih. To je edino stojalo, ki omogoča postavitev jamona (iberski pršut) v različne položaje – za lažji prikaz in rezanje. Stojalo ima zaobljene vijugaste linije, kot jih ima sam pršut. A z njim ne tekmuje, temveč le podkrepi njegovo veličastno vizualno podobo v prostoru. Ko enkrat postaviš pršut na to stojalo in ga zrežeš, ugotoviš, da poti nazaj ni. Rezalcu ugodi vse zahteve – varnost, ergonomijo, higieno in zadosten prostor.

Kontaktiraj me

O meni

Zoran Memon, certificirani rezalec pršutov in sommelier I. stopnje.
Lesno Brdo 2c, 1354 Horjul
e: gustare@memon.si
t: +386 40 755 337

TOP