Dogodki po meri
Ročno rezan pršut s poreklom je posebno doživetje na vsakem praznovanju in druženju. S to drobno, vendar izbrano posebnostjo bo tudi vaš dogodek pridobil edinstven okus in vzdušje.
- Nagradite svoje prijatelje ali stranke na izviren način z ročno rezanim pršutom in skrbno izbranim vinom ali penino, ki ustvarita nepozabno vzdušje.
- Ob okušanju pršutov iz različnih mediteranskih dežel spoznajte njihove zgodbe in edinstvene značilnosti.
- Doživite umetnost ročnega rezanja pršuta, kjer se združita kakovost in izjemen okus, ob tem pa se lahko tudi sami preizkusite v rezanju.
Povejte mi, kaj potrebujete, in svetoval vam bom pri izbiri in številu pršutov, pripravi miz in možnostih animacije udeležencev ali gostov.
Kontaktirajte me:
Zakaj izbrati MEMON Prosciutto e Vino CF za vaše dogodke?
Smo vodilni svetovni poznavalci mediteranskih pršutov in gurmanskih doživetij, ki združujejo tradicijo, kakovost in prefinjenost. Naše poslanstvo in ključne vrednote:
- Približujemo bogato kulturno in kulinarično dediščino mediteranskih pršutov širši publiki.
- Navdušujemo z avtentičnimi in raznolikimi okusi pršutov.
- Združujemo znanje in strast za vrhunske izkušnje.
- Skrbimo za poslovne partnerje in posameznike, ki cenijo vrhunsko kakovost.
Kontaktirajte me:
Ročno rezanje in vakumsko pakiranje pršuta za vaše dogodke
Okušanje sveže narezanega pršuta kadar koli in kjer koli je neprecenljivo. Morda pa že imate načet pršut in ne veste, kako in kaj bi z njim, do nove zabave pa je še daleč.
Če želite, da je vaš pršut shranite lepo in ‘sveže’ narezan, vam ponujam rešitev.
- Pršut prevzamem v Ljubljani, ga ročno narežem, vstavim v pakirne vrečke in ga vakumiram.
- V nekaj dneh vam ga vrnem, vi ga odprete in uživate skoraj takega kot sveže narezanega.
Zakaj vakumsko pakiran pršut?
Prednosti vakuumiranja ročno narezanega pršuta so večstranske. V vakuumski embalaži so ob njih ohranjene tudi vse organoleptične lastnosti izdelka tako, kot bi jedli sveže narezanega.
- Trajnostne: Živila odlične kakovosti ne zavržemo temveč shranimo in spet lahko uživamo.
- Praktične: Pršut je ročno narezan na rezine prave velikosti in debeline, vonj in okus sta zadržana, čeprav za rezanje niste potrebovali stojala za pršut ali posebnih nožev.
- Varnostne: Rezanje pršuta je lahko tvegano, saj je svoje vrste veščina ali umetnost.
- Ekonomske: Izognili ste se nakupu orodja za rezanje: držala za pršut, noža idr. Izkoristek pršuta je boljši (profesionalni rezalci po ocenah izkoristijo 10 % več pršuta ). Ob tem so ohranjene še lastnosti, ki jih pršut izgubi zaradi naravne oksidacije in sušenje od trenutka, ko ga načnemo.
Rešitev za sodobne gostince - bare, vinoteke, restavracije
Vakuumsko pakiran iberski pršut ali mangulica je idealna izbira za gostince. Cel pršut lahko propade že v nekaj tednih, medtem ko vakuumsko pakiran zagotavlja številne prednosti:
- Natančen strošek hrane: Enostavna kontrola porabe in stroškov.
- Praktičnost: Že pripravljen in lično narezan pršut poenostavi strežbo in prihrani čas.
- Hitra priprava: V nekaj minutah je pripravljen za serviranje brez potrebe po profesionalnem rezalcu – vakuumsko pakiran pršut preprosto segrevate 30 sekund pod toplo vodo, da se maščobe rahlo raztopijo in se rezine zlahka ločijo, kot bi bile pravkar odrezane.
Pokličite ali pišite in se dogovorite za demonstracijo uporabe.