Tečaji rezanja pršuta

OSNOVNI TEČAJ

Osnovni tečaj rezanja in degustacija španskih Jamonov z vinsko spremljavo za skupino do 12 udeležencev po programu Master Class

Teoretični del

  • Mediteranski pršuti z zaščiteno geografsko označbo
  • Kako prepoznati dober pršut
  • Izbira pribora in predpriprava za rezanje
  • Higiena in varnost pri rezanju

Preberite več ...

Cena

120 EUR / osebo

Termin in lokacija

27.3.2024 ob 18:00

 Verovškova 55a, Ljubljana

PREMIUM TEČAJ

Premium tečaj rezanja pršuta za skupino do 6 udeležencev - vaje na pršutu, ki ga vsak udeleženec prinese s seboj - po programu Master Class

Teoretični del

  • Mediteranski pršuti z zaščiteno geografsko označbo
  • Kako prepoznati dober pršut
  • Organoleptične lastnosti in senzorika pršutov
  • Izbira pribora in predpriprava na rezanje
  • Higiena in varnost pri rezanju

Preberite več ...

 

Cena:

150 EUR na osebo

Termin in lokacija:

po dogovoru

INDIVIDUALNI TEČAJ

Individualni tečaj rezanja pršuta - po programu Master Class

Individualni prenos znanj in veščin ročnega rezanja pršuta na vaši lokaciji

Teoretični in praktični del sta prilagojena vašim potrebam in željam

(namenjen je predvsem osebju v gostinskih obratih).

Cena:

po dogovoru

Termin in lokacija:

po dogovoru

Kontaktiraj me

O meni

Zoran Memon, certificirani rezalec pršutov in sommelier I. stopnje.
Lesno Brdo 2c, 1354 Horjul
e: gustare@memon.si
t: +386 40 755 337

TOP