Degustacijski Dogodki

Vodena degustacija & delavnica - vrhunski pršuti in jamoni

Odkrijte svoj najljubši okus. Ne kupujte na slepo – pri nas lahko najprej poskusite, potem izberete.

Naša delavnica in pokušnja elitnih španskih ter sredozemskih pršutov predstavlja izjemno priložnost, da se neposredno seznanite z raznovrstnimi pršuti in izberete tiste, ki najbolj ustrezajo vašemu okusu.

Vodena degustacija pršutov vključuje:

  • Ekskluzivno priložnost za degustacijo svetovno znanih jamonov - španskih pršutov.
  • Vodena degustacija, ki razkriva zgodovino in skrivnosti najboljših pršutov in jamonov.
  • Degustacija v trajanju ene ure in pol z izbranimi vini, v majhni skupini do 20 oseb.
  • Trajanje dogodka: 1,5 h.

Prijavite se danes in odkrijte svoje najljubše arome!

TERMINI:

  • 10.07.2024, od 18.00 do 19.30, Raca bar, Ljubljana
  • 25.9.2024, od 18.00 do 19.30, Osterrob Ljubljana
  • 17.10.2024, od 18.00 do 19.30, Osterrob Ljubljana

CENA: 45 € na osebo z DDV

Kliknite za prijavo!

ali

Naročite darilni bon: gustare@memon.si

Darila in Paketi

Pršuti in poslovna darila

Cele noge s kostjo in ročno rezan pršut - vaše je le, da krožnik postavite na mizo pravočasno.

Pri Memon Prosciutto e Vino CF vam svetujemo ter dostavimo najboljše španske, italjanske, dalmatinske pa tudi slovenske pršute za božične in novoletne praznike.

Če so prazniki za vas prekratki ali cele noge prevelike, le te tudi ročno narežemo in dostavimo vakuumirane. Na voljo so tudi darilna pakiranja pršuta in vina. Posebno presenečenje je lahko tudi darilni bon za tečaj rezanja pršuta. Za strastne ljubitelje pršuta so na voljo izbrani pršuti s kostjo.

Dogodki po meri

Dogodki po meri - Poslovni / Privatni

Dogodki z zgodovino pršutov, tehnike rezanja ali degustacija pršutov.

Privoščite si edinstveno pustolovščino okusov. Prirejamo nepozabne dogodke, ki bodo vašemu kolektivu odprli vrata v svet raznolikosti okusov in zgodovine pršutov- jamonov.

Naša storitev vključuje vrhunsko rezanje treh različnih pršutov – jamonov vključno z najprestižnejšo tako imenovano Pata negro (Jamon de Bellota 100% Iberico, črna etiketa), ki vas bodo popeljali na potovanje od Balkana do Atlantika.

Okušali boste raznolike arome in se poglobili v zgodovino proizvodnje pršutov, ki sega vse od časov Rimljanov. Spoznali boste, zakaj so si pršuti tako različni po obliki in okusu, ter zakaj so postali dragoceni zaklad našega kulinaričnega sveta.

Ampak to še ni vse! Poleg raziskovanja sveta pršutov, vam bomo omogočili tudi čarobnost uparitve pršutov in jamonov s tremi rdečimi vini, zvrsti Cabernet Franc. Povezali se boste s svojimi sodelavci na povsem nov način, skozi skupno raziskovanje okusov in vonjav.

TOP